applåd logo
Essential health, design and fashion

Avskalat, naturligt och transparent

Vi har valt att fokusera på vardagsvarorna i första fasen, de som alltid måste finnas till hands. Funktionella produkter som känns självklara men som också kräver mycket tid och kärlek i utvecklingsprocessen för att bli riktigt bra och hålla måttet över tid.

Vi strävar efter en enkelhet och naturlig känsla hos våra produkter. Först ut är en pumptvål, en handgel och putsdukar som samtliga bidrar till hygien, väldoft och fräschör för användaren. Vår förhoppning är att du ska tycka att de håller en hög och jämn kvalitet vilket gör dem till omedelbara favoriter. Våra produkter är unisex och tänkta för alla individer. Varför konstla till det i onödan?

Applåd Pumptvål

Pumptvål

Flytande handtvål av fin kvalitet som rengör dina händer effektivt och skonsamt tack vare en antibakteriell formula. Svagt parfymerad och väldoftande. Praktisk flaska med pump som rymmer 500 ml.
Applåd handgel

Handgel

Effektiv handgel mot bakterier, oparfymerad. Liten och praktisk flaska med flip-lock för enkel och smidig användning. Rymmer 100 ml och är lätt att förvara i handväskan eller jackfickan.
Applåd putsdukar

Putsdukar

Vår putsduk är speciellt framtagen för att rengöra glasögon och solglasögon men är lika effektiv som allmän våtservett för glas, linser och skärmar, även smartphones. Den rengör säkert och lämnar en varaktigt klar och skinande yta efter sig. 

Applåd truckerkeps

Truckerkeps

Originalet från Yupoong som visat vägen sedan 1974. Snapback dvs reglerbar baktill och därmed en keps med perfekt passform för alla huvuden. Vår ikon i form av de applåderande händerna sitter där den ska framtill. Applåd gillar mode och design!

Kontakta oss

Vårt projekt är nu officiellt i gång men långt ifrån klart. Vi vet vad vi vill uppnå med Applåd men vi vet också att vi behöver dina synpunkter, åsikter och kommentarer för att kunna lyckas full ut. Hör därför gärna av dig, ofta.

Hör av dig till oss

plan sverige logo